KALASH IRODAHÁZ

- Rólunk -


Irodaházunk adottsága, elhelyezkedése különleges lehetőséget biztosít mindazon bérlők számára, akik a könnyű megközelíthetőség, a változó igények szerinti rugalmasság és a kedvező ár/érték arány összhangjában keresik a legjobb megoldást.

A KALASH IRODAHÁZ Budapest X., Makk utca - Fertő utca - Somfa utca által határolt területen, a hét minden napján 24 órás portaszolgálattal biztosítja a személy- és tehergépjármű forgalmat. Az Üllői út közelsége, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér, a bevezető utak, valamint a belváros gyors elérését is lehetővé teszi. A 3-as villamos, a 99-es busz, valamint az M3 metró (Ecseri úti) közeli megállói a tömegközlekedést használóknak könnyíti meg céljuk elérését.

Irodaházunkban négy szinten, összesen 1.600 m2 alapterületű, egyedileg kialakított, természetes fényt biztosító, egylégterű helyiségek, valamint különálló irodák, tárgyalók állnak a bérlők rendelkezésére. Szintenként kizárólagos használatú női- és férfi wc, valamint egy kisméretű tea-konyha biztosítja bérlőink kényelmét.

Az irodahelyiségek általános műszaki jellemzői a padlószőnyeg burkolat, álmennyezet, fóliázott, hőszigetelt ablakok, tűzjelző berendezés. A vizes helyiségekben csempe- és kerámia burkolat található.

Az iroda helyiségek áram, valamint a vizes blokkok víz/csatorna fogyasztása szintenkénti külön-külön mérése biztosított.

A KALASH IRODAHÁZ különlegessége egy az irodaháztól elkülönült, egyedi mérést biztosító áram-, víz- és gázórával rendelkező közel 60 m2-es épület, mely adottságaival szinte otthonos munkakörülményeket biztosít.

Nagy belmagasságú raktárunk, valamint az irattárolásra, kisebb áruk tárolására alkalmas épületünk mind a hagyományos tevékenységeket folytató, mind az internetes áruházként működő vállalkozásoknak nyújthat lehetőséget a partneri együttműködésre.

Ingatlanunk kivételes adottsága révén zárt területen belül, 24 órás portaszolgálattal biztosítjuk a parkolási lehetőséget, akár a flottával vagy nagyobb gépjárműparkkal rendelkezők részére is.